top of page
 • Wat voor diensten bieden wij aan?
  Ons bedrijf biedt fotografie- en videografiediensten aan, waaronder food fotografie, portretfotografie, evenementen, bedrijfsvideo's en nog veel meer. We leggen momenten vast en vertellen verhalen door middel van prachtige beelden en films.
 • Wat is het verschil tussen branding en logo-ontwerp?
  Logo-ontwerp is slechts een onderdeel van branding. Branding omvat het creëren van een consistente visuele indentiteit voor jouw merk, inclusief het logo, kleurenpalet, typografie en grafische elementen. Het is de algehele ervaring die mensen hebben wanneer ze aan jouw bedrijf denken.
 • Hoe lang duurt het voordat ik mijn foto's of video's ontvang na de shoot?
  We streven er naar om je de bewerkte foto's of video's z.s.m te leveren. Meestal binnen 2 -4 weken na de fotoshoot of opnamedag. De exacte levertijd kan variëren, afhankelijk van de complexiteit van het project.
 • Hoe lang duurt het gemiddeld om een logo of ander grafisch ontwerp te voltooien?
  De doorlooptijd van een grafisch ontwerp project varieert afhankelijk van de complexiteit en grootte van het project. Voor een logo kan het bijvoorbeeld variëren van 1 tot 3 weken. We streven ernaar om een balans te vinden tussen snelheid en kwaliteit, zodat je tijdig over je nieuwe ontwerpen kunt beschikken.
 • Hoe kan ik een fotoshoot of videoproductie boeken?
  Het boeken van onze diensten is eenvoudig! Neem contact met ons op via het contact formulier op onze website. We bespreken graag je wensen en behoeften om een op maat gemaakte fotoshoot of videoproductie te plannen.
 • Kunnen jullie bestaande ontwerpen verbeteren of bijwerken?
  Ja, we kunnen bestaande ontwerpen evalueren en verbeteringen voorstellen om ze fris en modern te maken. Of het nu gaat om een verouderd logo of een gedateerde website, we kunnen het nieuw leven inblazen met een eigentijdse uitstraling.
 • Wat onderscheidt jullie van andere fotografen en videografen?
  Onze passie ligt niet alleen in het vastleggen van beelden, maar ook in het vertellen van unieke verhalen. We streven naar artistieke excellentie en klanttevredenheid. Onze toewijding aan kwaliteit en creativiteit zorg ervoor dat onze klanten telkens weer voor ons kiezen.
 • Wat voor grafisch ontwerp diensten bieden jullie aan?
  In samenwerking met Thirza Van Kruistum bieden wij een breed scala aan grafisch ontwerp diensten aan, waaronder logo-ontwerp, branding, visitekaartjes, brochures, posters, banners, webdesign en nog veel meer. We streven ernaar om visuele identiteiten te creëren die de boodschap en waarden van jouw bedrijf effectief communiceren.
 • Kan ik de foto's en video's gebruiken voor commerciële doeleinden?
  ja, je kunt de foto's en video's gebruiken voor zowel persoonlijke als commerciële doeleinden.
 • Kunnen jullie ook drukwerk regelen voor de ontwerpen die jullie maken?
  Ja, we hebben uitstekende relaties met drukkerijen en kunnen het drukproces voor jouw regelen. We zorgen ervoor dat het ontwerp nauwkeurig word gereproduceerd op verschillende drukmedia.
 • Hoe zit het met de prijsstelling van jullie diensten?
  Onze prijzen variëren afhankelijk van het type fotoshoot of videoproductie, de duur van het project en eventuele extra's zoals foto- en videobewerking of reiskosten. Neem contact met ons op voor een gepersonaliseerde offerte op basis van je specifieke behoeften.
 • Wat als ik niet tevreden ben met het eerste ontwerpvoorstel?
  Jouw tevredenheid staat voorop. Als je niet tevreden bent met het eerste ontwerpvoorstel, gaan we graag in gesprek om te begrijpen wat je precies wilt aanpassen. We bieden meerdere revisie rondes totdat het ontwerp aan jouw verwachtingen voldoet.
 • Kunnen jullie op locatie komen voor fotoshoots en opnames?
  Ja, we zijn flexibel en kunnen op elke locatie komen die voor jou het handigst is. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, studioportret of een buitenopname, we passen ons aan aan jouw behoeften.
 • Wat gebeurt er als het weer niet meewerkt op de dag van de fotoshoot of opname?
  Als het weer niet meewerkt, proberen we de fotoshoot of opname indien mogelijk te verplaatsen naar een andere datum die voor jou geschikt is. We houden altijd rekening met de weersomstandigheden om de beste resultaten te garanderen.
 • Kunnen jullie ook helpen met het bedenken van ideeën voor de fotoshoot of videoproductie?
  Ja, we kunne je zeker helpen met creatieve ideeën voor je project. Of het nu gaat om het kiezen van een geschikte locatie, het bedenken van een thema of het plannen van de shots, we staan klaar om te assisteren.
 • Zijn er mogelijkheden voor fotoshoots of opnames buiten mijn regio?
  Ja, we zijn bereid om te reizen voor fotoshoots of opnames buiten onze regio. Reiskosten zullen worden toegevoegd aan de offerte, maar we zijn toegewijd om jouw visie waar dan ook te realiseren.
 • Kan ik referenties krijgen van eerdere klanten?
  Absoluut, we kunnen je voorzien van referenties van eerdere tevreden klanten. We zijn er trots op dat we positieve ervaringen hebben gecreëerd voor klanten en we delen graag hun getuigenissen.
bottom of page